Ring oss!
Ring nu!JENS
0709-40 44 00
Ring nu!JERKER
0734-16 30 45

Webbunderhåll

En webbplats ska väcka besökarens intresse och förmedla ett seriöst och tydligt budskap. Då är det viktigt med aktuell och relevant information. För att hålla webbplatsen uppdaterad krävs engagemang och kunskap.

Ett avancerat publiceringssystem underlättar den tekniska biten, men det är du själv som måste göra jobbet. Att formatera en text med rätt stil eller en bild i rätt storlek, kan vara ett tidsförödande arbete och det är lätt att webbplatsen, eller övriga arbetsuppgifter, blir bortprioriterade.

Därför är det vanligt att företag anlitar oss för att ta hand om och underhålla deras webbplats, så kan de själva fokusera på andra delar av verksamheten.

Hör av dig till oss, så kan vi diskutera hur ett sådant upplägg kan se ut - så att du själv kan ägna dig åt att öka företagets intäkter!

Optimalt resultat?

För att bli bättre på att nå ut med sitt budskap är det viktigt att utvärdera resultatet av gjorda satsningar.
webbanalys Vi hjälper dig att analysera dina webbsatsningar, så att du kan dra lärdom och nå ännu bättre resultat.
Mer om webbanalys.

Exempel på vad vi jobbar med:
Företagshemsidor, Design, Presentationer, Flashanimeringar, Marknadsföring, Banners, Intranät, Kampanjsajter, MMS-Kampanjer, Gränssnitt, Publicerinssystem, E-handelslösnngar, E-learning, Nyhetsbrev, Sökmotoroptimering

J5 Productions | Sparre Creative Corner, Drottninggatan 18F | 371 31 Karlskrona